Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Setmana de la neu a Andorra

22 · Abril · 2019

Celebrem 30 anys de bons moments amb Grandvalira Social

Aquest any, més de 35 nens i joves en tractament oncològic han passat una setmana màgica a la neu. És una sortida molt especial per a ells on gaudeixen, desconecten i comparteixen vivències amb un grup de nens i joves que han passat per experiències similars.

És una de les activitats més esperades de l’any, l’equip de voluntariat de la Fundació i el grup de monitors/es d’esquí de Grandvalira, acompanyats per l'equip tècnic de la Fundació, són un gran recolzament pels nens i joves. Durant aquesta setmana els nens i joves aprenen a esquiar, però també participen en altres activitats com anar amb motos de neu, llançar-se en trineu, jocs de taula, activitats de nit a l’hotel i molt més.

L'últim dia es va celebrar un sopar d'acomiadament amb tots els monitors d'esquí on els nens i joves van rebre un certificat d'esquiadors i una foto de grup com a record. També van poder gaudir del vídeo amb grans moments d'aquesta setmana màgica que havia preparat una de les monitores.

Tot això, no seria possible sense la col·laboració de Grandvalira Social i la família Viladomat, moltes gràcies! I agrair també de tot cor a l'hotel Sporting i a l'escola de Ski de Grandvalira per tractar-nos tan bé, i fer-nos sentir sempre com a casa!