Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Comunicació, sensibilització i captació de fons

Un dels objectius de la Fundació Villavecchia consisteix en explicar l’impacte que la malaltia té en la vida de l'infant o jove que la pateix, i en la dels seus familiars. Cal divulgar els efectes de la malaltia i les dificultats que han d’afrontar les famílies.

També cal sensibilitzar la societat sobre la necessitat de seguir invertint en investigació y en la formació de metges que puguin obrir noves vies i lluitar més eficaçment contra el càncer infantil.

Hem treballat molt per explicar les necessitats d'atenció integral d'aquells infants i joves que es troben en situació de malaltia avançada, i reivindiquem el seu dret a rebre la millor assistència possible i atenció en cures pal·liatives pediàtriques, especialment al domicili.

Per això, considerem que la comunicació i la sensibilització és una línea de treball sempre necessària.

Presència en mitjans de comunicació

Cada any, la tasca de la Fundació apareix en diversos mitjans de comunicació per explicar, des de diferents punts de vista, la realitat dels infants i joves malalts de càncer o d’altres malalties greus de llarga durada.

Vols veure les aparicions als mitjans de comunicació?

Treball en xarxa

La col·laboració i la cooperació entre entitats és un element fonamental per aconseguir els nostres objectius.  A totes les entitats, companyes i col·laboradores en aquest àmbit, els volem mostrar el nostre respecte per la seva tasca, i el nostre agraïment.

Som membres de:

Activitats de captació de fons

Cada any organitzem un seguit d’activitats de captació de fons, en les que els col·laboradors i amics de la Fundació sempre participen i ens ajuden a finançar els projectes.

Alguns dels actes que organitzem anualment són:

Cada any surten noves propostes, i juntament amb altres institucions i empreses hem organitzat concerts benèfics, obres teatrals i actes solidaris de tota mena.

i també són moltes les persones que aprofiten la organització de diferents esdeveniments per convertir-los en actes benèfics, com per exemple, festes d’aniversari en les que els regals són donatius a la Fundació, actes de final de curs, rifes solidàries, donacions de joguines per Nadal…i moltes idees de tot tipus!

Volem donar les gràcies, una vegada més, a totes les persones que col·laboren amb cada un d’aquests actes, i que ens ajuden, regalant-nos temps i confiança, a seguir portant endavant els nostres projectes.

 • comunicacio i captacio de fons 1
 • comunicacio i captacio de fons 2
 • comunicacio i captacio de fons 3
 • comunicacio i captacio de fons 4
 • comunicacio i captacio de fons 5
 • comunicacio i captacio de fons 6