Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

El mercat solidari de la Fundació Villavecchia se celebra des de l'any 2011 i és l'indret ideal on trobar una gran selecció de detalls fets a mà i productes de regal d'inspiració nadalenca. Hi participen infants i joves atesos per la Fundació i les seves famílies, a més d'escoles, entitats, empreses i, com sempre, el nostre magnífic equip de voluntariat.

Aquest any, el mercat solidari de Nadal amb més encant de Barcelona obrirà les seves portes durant quatre dies seguits, del 22 al 25 de novembre. Tindrem nous productes, nova xocolata solidària, noves activitats i una decoració sorprenent!

Tots els beneficis del Christmas Market Solidari es destinen als programes d’atenció als infants i joves amb càncer o altres malalties greus de la Fundació Villavecchia, i al suport de les seves famílies. 

DATES I HORARIS

  • Dimecres 22/11, de 10 a 21 h.
  • Dijous 23/11, de 10 a 21 h.
  • Divendres 24/11, de 10 a 21 h.
  • Dissabte 25/11, de 10 a 21 h.

ON?

 

Casa Capell

Rambla de Prat, 27, de Barcelona. Consulta com arribar-hi.

‘Corners’ i espais

El Christmas Market Solidari s’organitza en diversos 'corners' on es poden trobar tota mena d’articles de regal i productes relacionats amb les festes nadalenques:

CHRISTMAS ‘CORNER’

Detalls de decoració i de regal de temàtica nadalenca. Molts d’aquests articles són fets a mà.

NATURAL ‘CORNER’

Tota mena d’opcions de decoració natural per a la llar durant les Festes.

EL MÓN DELS ESTELS

Articles fets per les famílies d’infants i joves als que acompanyem, tots amb l’estrella com a símbol.

REGALS SOLIDARIS

Packs sorprenents i objectes de regal oferts per reconegudes marques i empreses col·laboradores.

EL BOSC MÀGIC

Originals arbres de Nadal guarnits amb les estrelles fetes amb la participació dels alumnes diversos centres educatius.

Activitats per a tota la famíliia. Us podreu pintar la cara amb La Princesa de Trapo el divendres a la tarda, podreu fer-vos un tatuatge temporal el dissabte al matí o podreu endur-vos el llibre 'La vida fantàstica' signat pel seu autor, Dídac Bautista.

Et convidem a compartir la teva visita a les xarxes socials amb el hashtag #christmasmarketsolidari. 

► La Fundació Villavecchia ajuda i acompanya, des del 1989, nens i nenes malalts de càncer i altres malalties greus, dona suport a les famílies i impulsa avenços en assistència, investigació i formació en oncologia i hematologia pediàtriques.

EMPRESES COL·LABORADORES