Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Vídeos

La Fundació Enriqueta Villavecchia

2021, adaptació i nous reptes

Un vídeo resum del 2021, segon any de pandèmia i confinaments i un any ple de reptes.

Ens hem adaptat, ens hem divertit, hem innovat i hem acompanyat a les famílies dels infants i joves amb malalties greus, sempre compromesos amb seguir ajudant.

Moltes gràcies pel vostre suport!

Més aprop que mai: Instants del 2020

En aquest any tan difícil, la Fundació Villavecchia segueix al costat dels nens i joves greument malalts, i de les seves famílies.

El vídeo recull moments del 2020: abans, durant i després del confinament acompanyats de la bonica veu de Rocío Soler, de Luces Solidarias, interpretant "I'll stand by you".

Moltes gràcies per ajudar-nos a seguir endavant!

Compteu amb nosaltres

En aquesta difícil i excepcional situació, l'equip de voluntariat, les famílies amb nens i joves amb malalties complexes i tots els que formem part de la Fundació Enriqueta Villavecchia ens agradaria compartir un missatge...

2018 a la Fundació Villavecchia

Vídeo resum de la tasca i activitats de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia durant l'any 2018.

2017 a la Fundació Villavecchia

Vídeo resum de la tasca i activitats de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia durant l'any 2017.

Amb la vida, la paraula més maca del món

Vídeo explicatiu de la tasca de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

La Fundació, constituïda a Barcelona l'any 1989, és una entitat sense ànim de lucre, de caràcter benèfic assistencial, que treballa per atendre les necessitats dels infants i joves malalts de càncer, i d’altres malalties greus de llarga durada i per oferir suport a les seves famílies.

Voluntariat

Sou el cor de la Fundació!

La Trobada de Voluntariat de Primavera del maig de 2015 es va celebrar en un entorn excepcional, les Caves Vallformosa i vam tenir la millor companyia: els voluntaris i voluntàries de la Fundació. Va ser també una jornada de treball amb la col·laboració d'en Ferran Ramon-Cortés i vam fer una visita guiada a les caves, un dia molt especial per a tothom!

* La cançó del vídeo és "Invencibles" d'Els Catarres, també grans amics de la Fundació. Amb ella, van mostrar el seu suport a nens i joves que han patit un càncer. Gràcies, per tot!

Cures pal·liatives pediàtriques

"Un dret dels infants. Un deure de tots"

Resum de la Jornada de Cures Pal·liatives Pediàtriques organitzada per la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia que es va celebrar el 10 d'octubre de 2016 al Recinte Modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La veu de les famílies

En la jornada de Cures Pal·liatives Pediàtriques, celebrada el 10 d'octubre de 2016, vam comptar amb el testimoni de famílies que van explicar la seva dura experiència i la Laia i l'Alba, germanes de dos nens que també van morir per causa de malaltia, que van llegir una emotiva carta.

Compta amb mi

Video de presentació de l'equip de suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques, "Compta amb mi" de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

La cançó "Compta amb mi" ha estat cedida pel grup Txarango, cortesia de Discmedi, S.A.

Activitats per a infants i joves, i les seves famílies

Encenem la màgia del Nadal

Un any més, el Pare Noel ha comptat amb l’ajuda dels Bombers Solidaris per així poder visitar als infants i joves ingressats als hospitals de Sant Pau de Barcelona i Germans Trias i Pujol de Badalona.

Un equip de bombers va fer possible que es despengés de les façanes de l'hospital per compartir moments de màgia i il·lusió amb els infants i joves, les seves famílies i el personal sanitari.

Moltes gràcies als Bombers Solidaris, als hospitals Germans Trias i Pujol i Sant Pau, i a totes les persones que han col·laborat a fer-ho possible!

[Música: Magic Moments - Perry Como]

Obrint finestres a la il·lusió

Aquest any el Pare Noel també s'ha hagut d'adaptar i va arribar per aire a l'Hospital de Sant Pau. Un equip de Bombers Solidaris va venir per ajudar-lo a despenjar-se de la façana de l'hospital per poder fer una visita als infants i joves que es troben ingressats i a les seves famílies, així com també a tot el personal sanitari. Gràcies a tots els que han col·laborat per fer-ho possible!

[vídeo realitzat per AEDO. Cançó "Last Christmas" interpretada i cedida per Rocío Soler, de Luces Solidarias]

Celebrant 30 anys de bons moments amb Grand Valira Social!

Des de 1989, Grandvalira Social ha fet possible que molts infants i joves en tractament oncològic hagin pogut gaudir d'una experiència màgica: la setmana a la neu.

Aquest any l'equip de monitors d'esquí va grabar aquest vídeo on celebrem aquests 30 anys d'esquiades plenes de bons moments i records. Moltes gràcies!

Un carter reial molt especial

Hi ha nens i nenes que avui no aniran a rebre als Reis Mags a la cavalcada...

Són nens i nenes que estan malalts, o que tenen un germà/na que ho està.

A tots ells els desitjem una feliç nit de Reis. I a tots vosaltres, un feliç any!

Setmana a la neu, una experiència màgica!

Un any més, hem gaudit d'una de les setmanes més maques, intenses i especials de l’any: la setmana a la neu a Andorra.

Gràcies a Grand Valira Social, un grup d'infants i joves dels hospitals amb els que treballem, viuen una experiència molt diferent al dia a dia de l'hospital: aprendre a esquiar, conviure amb d'altres infants i joves que han passat per situacions similars, divertir-se i molt més. Tot acompanyats d'un grup de monitors d'esquí, equip mèdic, voluntariat i equip tècnic de la Fundació.

Molt més que una setmana a la neu, una experiència màgica. Moltes gràcies per fer-ho possible!

Comunicació, sensibilització i actes de captació de fons

Sant Jordi: un camí de roses ple d'esperança

Aquest 23 d’abril, amb la col·laboració de moltes persones i empreses, hem fet realitat un camí de roses en un espai emblemàtic de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. L'escenògraf Carles Berga ha creat aquesta rosa solidària en format audiovisual en suport als nens i nenes amb malalties greus i, en aquests moments que cal sumar, també en suport a la cultura.

Els nens i joves, les seves famílies i l’equip de voluntariat de la Fundació han tornat a dibuixar les seves roses per crear un jardí molt especial ple de màgia i de color. L’Emma i l’Alí hi han passejat en representació de tots els nens, nenes i joves als que acompanyem des de la Fundació.

Sant Jordi és un acte solidari molt especial per a nosaltres que un any més voliem compartir, moltes gràcies per ajudar-nos a fer un camí de roses ple d’esperança!

Sant Jordi solidari 2020

Com cada any, la nostra rosa solidària està feta per infants i joves, i les seves famílies, l’equip de voluntariat, col•laboradors i tots els que formem part de la Fundació.

Per aquest Sant Jordi tan excepcional cadascú ha dibuixat la seva rosa, per entre tots crear un jardí molt especial. La música "El dúo de las flores" de l'opera Lakmé (Leo Delibes) ens acompanyarà mentre passegem pel jardí de roses, així com també va acompanyar a tots els participants mentre dibuixaven. 

Ara més que mai, hem de seguir treballant per estar al costat de les famílies amb infants i joves malalts de càncer, o altres malalties greus i això és possible amb el vostre suport.

Concert commemoratiu 30è aniversari

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia va celebrar dijous 9 de maig de 2019 un concert commemoratiu amb motiu del seu 30è aniversari. El concert "A prayer of peace", interpretat pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, va tenir lloc a la Basílica de la Sagrada Família.

El concert era un homenatge a tots infants i joves que han format part d’aquest camí, recordar les seves històries i retrobar a moltes de les famílies ateses. 

Concert Escolania de Montserrat a Santa Maria del Mar

El divendres 9 de maig de 2014, l’Escolania de Montserrat va oferir un concert a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona a benefici de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia amb motiu del 25è aniversari.

El programa del concert, que va dirigir Bernat Vivancos, acompanyat a l’orgue per Mercè Sanchís, va incloure cants marians i cançó popular catalana.

Concert "El Futur Existeix"

En el marc del 25è aniversari de la Fundació, i sota el lema que els ha acompanyat durant tots aquests anys, “El Futur Existeix”, va retre un homenatge a totes les persones que han format part d’aquest camí.

L’acte va tenir lloc el 23 de febrer a L’Auditori de Barcelona i va comptar amb la participació de la Sant Andreu Jazz Band sota la direcció de Joan Chamorro, Manu Guix, Els Catarres i Els Pets.