Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Vídeos

Jornada de Cures Pal·liatives Pediàtriques

Resum de la Jornada de Cures Pal·liatives Pediàtriques organitzada per la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia que es va celebrar el 10 d'octubre de 2016 al Recinte Modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

La jornada "Un dret dels infants. Un deure de tots" plantejava una reflexió al voltant de les Cures Pal·liatives en l’àmbit de la Pediatria.

La veu de les famílies

En la jornada de Cures Pal·liatives Pediàtriques, celebrada el 10 d'octubre de 2016, vam comptar amb el testimoni de famílies que van explicar la seva dura experiència i la Laia i l'Alba, germanes de dos nens que també van morir per causa de malaltia, que van llegir una emotiva carta.

Compta amb mi

Video de presentació de l'equip de suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques, "Compta amb mi" de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. La cançó "Compta amb mi" ha estat cedida pel grup Txarango, cortesia de Discmedi, S.A.

Sou el cor de la Fundació!

La Trobada de Voluntariat de Primavera del maig de 2015 es va celebrar en un entorn excepcional, les Caves Vallformosa i vam tenir la millor companyia: els voluntaris i voluntàries de la Fundació. Va ser també una jornada de treball amb la col·laboració d'en Ferran Ramon-Cortés i vam fer una visita guiada a les caves, un dia molt especial per a tothom!

* La cançó del vídeo és "Invencibles" d'Els Catarres, també grans amics de la Fundació. Amb ella, van mostrar el seu suport a nens i joves que han patit un càncer. Gràcies, per tot!

Concert El Futur Existeix

En el marc del 25è aniversari de la Fundació, i sota el lema que els ha acompanyat durant tots aquests anys, “El Futur Existeix”, va retre un homenatge a totes les persones que han format part d’aquest camí. L’acta va tenir lloc el 23 de febrer a L’Auditori de Barcelona i va comptar amb la participació de la Sant Andreu Jazz Band sota la direcció de Joan Chamorro, Manu Guix, Els Catarres i Els Pets.

Concert de l’Escolania de Montserrat a Santa Maria del Mar

El divendres 9 de maig de 2014, l’Escolania de Montserrat va oferir un concert a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona a benefici de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia amb motiu del 25è aniversari. El programa del concert, que va dirigir Bernat Vivancos, acompanyat a l’orgue per Mercè Sanchís, va incloure cants marians i cançó popular catalana.