Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Suport a la formació, a la investigació i als hospitals

La investigació, la formació especialitzada per a metges i el suport als hospitals són les eines fonamentals per avançar en la lluita contra el càncer infantil

Som conscients que en aquests últims anys, han estat molts els avenços mèdics i científics en el camp de l'oncologia i la hematologia pediàtrica, que han contribuït a millorar la qualitat de vida dels infants i joves en tractament i a augmentar significativament els índexs de curació i supervivència.

Per això, a la Fundació apostem per a una atenció integral, per seguir impulsant avenços i ajudar en el finançament de la formació i la investigació. També col·laborem amb els centres hospitalaris a fi de fer més comfortable l'estada a l'hospital dels infants i joves, així com la dels seus familiars. 

Humanització dels hospitals

Oferim recursos als hospitals per facilitar moments de desconnexió i espais comfortables durant les estades hospitalàries:

  • condicionament d'espais
  • aportacions econòmiques, d'equipament mèdic i dispositius electrònics
  • donació de llibres, joguines, manualitats, decoracions, dolços i altres materials
  • realització d'activitats i celebració de tradicions als hospitals

Suport a la investigació

Des de l'any 1997 subvencionem el Registre Espanyol de Tumors Infantils (RETI-SEHOP), amb seu a la Universitat de València. Aquest registre manté contacte i intercanvia informació amb registres internacionals, i registra tots els tumors infantils que són diagnosticats a Espanya anualment. 

També s’han realitzat aportacions econòmiques al Registre del Grup Espanyol de Trasplantament de Medul·la Òssia de Nens (GETMON).

Beques de formació

Cada any s'atorguen beques de formació per a metges que vulguin especialitzar-se en l'àmbit de l'oncologia i l'hematologia infantil, a proposta dels responsables de servei dels diferents hospitals.

Des de la seva creació, la Fundació ha atorgat més de 40 beques especialitzades en Oncologia i Hematologia Pediàtriques