Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Suport a la formació, a la investigació i als hospitals

La investigació, la formació especialitzada per a metges i el suport als hospitals són les eines fonamentals per avançar en la lluita contra el càncer infantil

Som conscients que en aquests últims anys, han estat molts els avenços mèdics i científics en el camp de l'oncologia i la hematologia pediàtrica, que han contribuït a millorar la qualitat de vida dels infants i joves en tractament i a augmentar significativament els índexs de curació i supervivència.

Per això, a la Fundació apostem per a una atenció integral, per seguir impulsant avenços i ajudar en el finançament de la formació i la investigació. També col·laborem amb els centres hospitalaris a fi de fer més comfortable l'estada a l'hospital dels infants i joves, així com la dels seus familiars. 

Humanització dels hospitals

Oferim recursos als hospitals per facilitar moments de desconnexió i espais comfortables durant les estades hospitalàries:

  • condicionament d'espais
  • aportacions econòmiques, d'equipament mèdic i dispositius electrònics
  • donació de llibres, joguines, manualitats, decoracions, dolços i altres materials
  • realització d'activitats i celebració de tradicions als hospitals

Suport a la investigació

Des de l'any 1997 subvencionem el Registre Espanyol de Tumors Infantils (RETI-SEHOP), amb seu a la Universitat de València. Aquest registre manté contacte i intercanvia informació amb registres internacionals, i registra tots els tumors infantils que són diagnosticats a Espanya anualment. 

També s’han realitzat aportacions econòmiques al Registre del Grup Espanyol de Trasplantament de Medul·la Òssia de Nens (GETMON).

Beques de formació

Cada any s'atorguen les beques Antoni Negre Villavecchia de formació per a metges que vulguin especialitzar-se en l'àmbit de l'oncologia i l'hematologia infantil, a proposta dels responsables de servei dels diferents hospitals.

Des de la seva creació, la Fundació Villavecchia ha atorgat 48 beques d'especialització en oncologia i hematologia pediàtriques