Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Nadal per a petits i grans, el Nadal de tots

Escoles, instituts i entitats: Us proposem participar en aquesta campanya que vincula una activitat manual i creativa a una acció solidària i compromesa amb els infants més vulnerables: els que estan greument malalts.

La llum té un significat molt especial per a nosaltres, ens recorda a tots els nens i joves malalts als que hem conegut i acompanyat. Mai els oblidarem, i hem de seguir ajudant a aquells que travessen ara per aquesta difícil experiència.

Per això, la manualitat que ens agradaria elaborar entre tots aquest any és un fanalet de Nadal, que es vendrà al Christmas Market entre 1 i 2€, convertint la vostra participació en una ajuda per a finançar els projectes de la Fundació.

CARACTERÍSTIQUES DE LA MANUALITAT

Envàs de vidre de iogurt o similar decorat amb:

  • Washitape o cinta adhesiva decorada
  • Decoupage amb paper de seda o tovallons
  • Pintura o retoladors per a vidre
  • Cordills, cintes o botons
  • Roba
  • ...o altres materials i tècniques que conegueu!

*Preguem utilitzar materials senzills i naturals, i descartar els materials plàstics.

TERMINIS I LLOC D’ENTREGA

Les manualitats es poden entregar fins al 20 de novembre de 2019, coincidint amb el Dia Mundial dels Drets dels Infants, a la seu de la Fundació Enriqueta Villavecchia (Sant Antoni Maria Claret, 167 Pavelló Santa Victòria. 08025 de Barcelona).

Us demanem contacteu previàment al 93 435 30 24 o a christmasmarket@fevillavecchia.es per indicar el dia i hora aproximada que vindrieu.