Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Vols en helicòpter i teràpia amb gossos, noves activitats per als supervivents de càncer infantil

12 · Juny · 2023

A la Fundació Villavecchia seguim treballant per crear moments especials que es converteixin en records únics, durant la malaltia i també un cop superada.

Aquesta primavera hem consolidat el nostre compromís amb els supervivents de càncer infantil i hem continuat oferint activitats que permetin a aquests infants i joves i les seves famílies gaudir de moments de respir i generar records positius durant el tractament i també un cop superat el càncer.

Una de les noves propostes han estat els vols en helicòpter pels voltants de Montserrat, que vam celebrar al maig. Deu joves del programa No Estàs Sol (NES) i les seves famílies van carregar bateries amb aquesta experiència fantàstica que vam dur a terme gràcies a la col·laboració d’Helipistas Helicòpters, amb seu a Ullastrell. A més de volar, adolescents i familiars van poder gaudir d’un bon esmorzar, van visitar la flota d’helicòpters i van conèixer alguns dels pilots de la companyia. Vegeu un resum de la jornada en aquest vídeo.

Al juny, els nens i nenes del programa No Estàs Sol Infantil (NESI)  van gaudir d’una divertida experiència amb gossos als jardins de la Fundació Villavecchia, amb la col·laboració del Centre de Teràpies Assistides amb Cans (CTAC). Les interaccions assistides amb gossos són una eina terapèutica que contribueix a motivar els nens i nenes malalts, a rebaixar l’estrès i l’angoixa i a millorar el seu estat d’ànim.

El nostre grup d’adolescents ha gaudit al juny d’una sessió de teatre fòrum sota el títol “Aprenent a estimar sense prejudicis”, amb la col·laboració de Fundació La Roda i Impactat Teatre. Els joves hi han compartit reflexions sobre la importància del respecte, la comunicació i la confiança per mantenir unes relacions afectives saludables. Properament celebrarem noves activitats centrades en la música i en els esports, com la vela adaptada, amb els supervivents més petits. Us ho anirem explicant a InstagramFacebook i Twitter.

► Si tu o la teva empresa esteu interessats a oferir una activitat i col·laborar amb la Fundació Villavecchia, no ho dubteu i contacteu amb nosaltres!