Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Trobada de Voluntariat de Primavera

18 · Juny · 2018

El dissabte 9 de juny vam gaudir d'un dia molt especial ple d'emocions i experiències.

Dissabte 9 de juny es va celebrar la Trobada de Primavera amb l'equip de voluntariat de la Fundació. Tota la jornada, celebrada al Museu Marítim de Barcelona, girava al voltant de la importància de treballar per a la vida.

La Dra. Núria Pardo, presidenta de la Fundació i l'Anna Varderi, gerent van ser les encarregades d'iniciar la trobada donant a conèixer les dades més destacades de la tasca de l'entitat.

A continuació, cinc famílies van compartir la seva experiència amb el voluntariat en els diferents programes de la Fundació, un testimoni molt emocionant que no va deixar a ningú indiferent.

Finalitzada una petita pausa per recuperar forces al pati del mateix museu, vam seguir amb una interessant formació sobre "Acompanyar en la vida". A càrrec de l'Ariadna Torres i en Jordi Royo, psicòlegs de l'equip "Compta amb mi", vam aprendre recursos i tècniques molt útils per a la tasca del voluntariat.

Després de dinar, arribava el final de la jornada: un passeig en golondrina, on vam tenir un record per tots aquells nens i les seves famílies en forma de mar de flors.

Moltes gràcies a tots per fer possible i acompanyar-nos en aquest dia, seguirem treballant per la vida! 

Més imatges al Facebook de la Fundació