Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

La Fundació Villavecchia, beneficiària de la receptació de l'Oncodines Trail

09 · Maig · 2022

La Fundació Villavecchia, juntament amb la Fundació Oncovallès i la Barcelona Brain Health Initiative de l'Institut Guttmann, han estat les beneficiàries de la recaptació de la 2a edició del repte esportiu i solidari OnCodines Trail, organitzada pel Club Atlètic Sant Feliu i el Centre Excursionista Sant Feliu.

El donatiu de la recaptació solidària es va fer en un acte a l'auditori de Can Palots de Canovelles en el qual van assistir representants de les tres entitats beneficiàries i membres d'alguns equips participants al repte. En representació de la Fundació va recollir el xec de 8.629 euros la gerent de l'entitat, Anna Varderi.

L'oncodines trail és un repte esportiu i solidari de 80 quilòmetres corrent o 60 quilòmetres caminant per equips de 3 a 6 persones en relleus. Els participants poden fer relleus però sempre n'hi ha d'haver 3 al recorregut. A banda de la inscripció a la cursa, els equips han de fer una aportació d'un mínim de 600 euros en benefici de 3 entitats contra el càncer.

Amb aquest donatiu, la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, seguirà desenvolupant els projectes que avancen en la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb càncer o malalties greus.