Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Els Carters Reials visiten a casa els nens i nenes amb malalties greus

02 · Gener · 2023

La comitiva reial ha recollit la carta per als Reis d’Orient en uns quaranta domicilis, i ha deixat regals i una carta personalitzada escrita per Ses Majestats.

Molts nens i nenes no poden sortir a veure la Cavalcada dels Reis d’Orient a causa de la malaltia que pateixen. Per això, des de l’any 2016, la Fundació Villavecchia facilita que una comitiva formada pel Carter Reial i els seus patges visiti les famílies que més ho necessiten els dies previs a la Nit de Reis. No només recull les cartes per fer-les arribar als Reis d’Orient, sinó que deixa alguns obsequis (com la Xocolata més dolça del Nadal) i fa entrega d’una carta personalitzada escrita per Ses Majestats.

Els domicilis que ha visitat el Carter Reial són els dels nens i nenes atesos en algun dels cinc hospitals pediàtrics amb els quals col·labora la Fundació: Sant Pau, Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron, Germans Trias i Parc Taulí. Per dur a terme aquesta activitat, ha estat imprescindible el suport del nostre equip de voluntariat, que fa possible que la màgia, els somriures i la il·lusió tornin a les llars que més ho necessiten.

L’any passat, en plena pandèmia de la Covid-19, vam haver de reconvertir les visites en videotrucades molt especials. Enguany hem pogut reprendre les visites presencials entre el dimarts 3 i el dimecres 4 de gener, amb 8 rutes per diverses poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona. La comitiva també ha visitat els infants ingressats a l’Hospital de Sant Pau, i el Carter Reial ha fet videotrucades amb els nens i nenes de poblacions més allunyades o que, per prescripció mèdica, no podien rebre visites.

► Amb el teu donatiu ens ajudes a mantenir aquesta i altres iniciatives a benefici dels nens i joves amb malalties greus i les seves famílies.