Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Dues xocolates solidàries per impulsar els programes de la Fundació Villavecchia

13 · Setembre · 2022

Amb la col·laboració de Torras, llancem “La xocolata per cuidar la Vida”, una rajola amb un 72% de cacau, i “La xocolata més dolça del Nadal”, un pack amb xocolatines dels tres Reis d’Orient: una blanca, una negra i una amb llet.

Des del 2018, Xocolates Torras col·labora amb la Fundació Villavecchia elaborant rajoles solidàries de Nadal, i aquest any hem volgut ampliar l’oferta d’aquests dolços productes: per una banda, tindrem una rajola de xocolata negra que es vendrà durant tot l’any, i per l’altra, un pack de tres xocolatines especialment inspirat en les festes nadalenques.

 “La xocolata per cuidar la Vida” és una rajola de xocolata negra amb un 72% de cacau i sense sucre. L’embolcall té dues versions: una versió en català, de color blau fosc, i una versió en castellà, inspirada en el cartó kraft. A l’interior, hi trobareu una explicació dels objectius de la Fundació Villavecchia i un avançament del nostre proper gran projecte, pensat per “cuidar la Vida” dels nens i nenes amb malalties molt greus o en fase de final de vida.

La xocolata més dolça del Nadal” es converteix enguany en tres xocolatines que representen els tres Reis d’Orient: una de xocolata blanca, una de xocolata negra i una de xocolata amb llet. Aquestes xocolatines es presenten dins d’un paquet, a l’interior del qual també trobareu unes estrelles molt especials, dibuixades per nens i nenes atesos per la Fundació.

Les estrelles són un símbol dels infants i joves que ens han deixat al llarg d’aquest any, de la seva vida i de la seva llum. L’any passat, l’embolcall interior de la xocolata de Nadal ja estava il·lustrat amb estrelles, concretament les que va dibuixar en Gil, un nen que justament va morir el dia que s’engegava la producció de les rajoles a la fàbrica Torras.

Com ens explica la Natàlia Ferrer, responsable de l’Àrea Econòmica de la Fundació Villavecchia, “aquestes xocolates solidàries són una manera molt dolça de captar fons per finançar les nostres línies de treball, i també de conscienciar sobre les necessitats dels nens amb malalties greus. Estem contents de la rebuda que ha tingut la xocolata en els darrers Nadals, i aquest curs esperem que la seva venda s’allargui durant tot l’any”.

► Si t’interessa comprar la xocolata, vendre’n a la teva escola o proposar-la com a regal d’empresa, visita la nostra botiga en línia o contacta’ns al 93 435 30 24 o per correu electrònic a [email protected]. Més informació en aquest dossier.