Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Creixem en pisos d'acollida

26 · Maig · 2022

La Fundació Villavecchia ajuda les famílies d'infants amb malalties greus a millorar la seva qualitat de vida oferint-los recursos com ara pisos d'acollida temporal. 

Davant d’un diagnòstic de càncer o malaltia greu crònica complexa limitant de la vida en un infant o jove, tan ell/ella com la seva família han d’afrontar un canvi de vida que sovint comporta llargues estades hospitalàries.

Des de la Fundació, amb el projecte de pisos d’acollida, es vol ajudar a millorar la seva qualitat de vida oferint els recursos disponibles per a cobrir les necessitats amb les que aquestes famílies es troben.

Tot sovint la família ha d'assimilar i assumir la crua realitat que comporta aquesta patologia, superar la commoció implícita de les seves possibles conseqüències i alhora, aprendre a afrontar els problemes en la seva lluita diària per superar-la que comporta llargues estades a l'hospital, continuats trasllats des de lluny, absències al treball dels pares, falta de recursos econòmics, conseqüències, problemes, seqüeles resultants del propi tractament d'aquesta malaltia.

 

Fem pinya i fem-ho fàcil

Per a un nen, la seva família és el seu pilar i en el cas dels nens amb càncer aquesta és, a més, el seu suport més directe. Conscients d’això, la Fundació, en compliment de les seves finalitats fundacionals i gràcies a l'esforç i treball dels diferents professionals, du a terme aquest projecte (entre d'altres) per tal d'oferir ajut social als familiars dels nens en tractament i gestionar pisos d'acollida per aquelles famílies desplaçades per tal de millorar l'estada del nen i la família mentre duri el tractament. Gràcies a la Gemma aquest any disposem d’un pis més que donarà servei a Vall d’Hebron. Gràcies Gemma!