Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

30 anys al costat dels nens i joves malalts

13 · Maig · 2019

Amb motiu del 30è aniversari es va celebrar un concert commemoratiu a la Sagrada Família 

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia va celebrar el passat dijous un concert commemoratiu amb motiu del seu 30è aniversari. El concert "A prayer of peace", interpretat pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, va tenir lloc a la Basílica de la Sagrada Família.

El concert era un homenatge a tots els nens i nenes, adolescents i joves que han format part d’aquest camí, recordar les seves històries i retrobar a moltes de les famílies ateses. Van assistir-hi famílies, voluntaris, empreses, entitats, professionals de l'àmbit sanitari, col·laboradors i amics de la Fundació que han fet possible els 30 anys de treball.

Un dels moments més especials va ser l'encesa d'un fanalet, durant la interpretació d'un nen solista de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, en record de tots els nens i joves que no han pogut superar la malaltia. El fanalet "Abraçada lumínica", dissenyat per Carles Roman, va ser el seleccionat del concurs "La llum de la vida" organitzat pel programa solidari d'Elisava Alumni, l'Associació d'Antics Alumnes d'ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

A la sortida es va obsequiar a tots els assistents amb una bonica papallona, símbol de transformació i de vida, elaborada manualment per nens, joves, famílies, l'equip de voluntariat i col·laboradors de la Fundació.

L'acte va comptar amb la col·laboració de la Basílica de la Sagrada Família, Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, Diputació de Barcelona, Tecnotramit, Cevasa, Vincle, Forward Economics i Moventia.

Gràcies per acompanyar-nos en aquest camí i pel vostre suport!