Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

30 anys al costat de nens i joves malalts

25 · Febrer · 2019

El passat 23 de febrer, la Fundació Enriqueta Villavecchia estava de celebració

Des de la seva constitució, al 1989, la Fundació treballa per millorar la qualitat de vida dels nens i joves malalts de càncer, i altres malalties greus, i donant suport a les seves famílies.

Amb l’ajut d'un equip de metges, infermers i voluntaris, van portar a un grup de nens i joves en tractament de càncer a Monells. Va ser una experiència magnífica i molt positiva per a grans i petits.

Un periodista de La Vanguardia, el Sr. Josep Maria Puig de la Bellacasa, va escriure un article explicant aquella aventura. Aquell article va ser llegit per una sèrie de persones que, entusiastes amb la iniciativa i il·lusionades pel que representava, van decidir impulsar una fundació que pogués donar-ne continuïtat i atendre tot un seguit de necessitats dels nens malalts i de les seves famílies que llavors ja s’havien detectat.

Així va ser, i després de 30 anys, la Fundació Enriqueta Villavecchia segueix treballant per ajudar a nens i joves malalts, i a les seves famílies, per aconseguir millorar la seva qualitat de vida i atendre necessitats fonamentals.


Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos en aquest camí!!!