Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Un cap de setmana d'esport amb el Barça

12 · Març · 2019

La col·laboració entre tres entitats oferirà una experiència esportiva i de lleure a joves malalts

La Fundació Barça i la Fundació Climent Guitart han signat un acord de col·laboració per desenvolupar un projecte social per fomentar el benestar emocional dels joves en tractament oncològic o que han superat la malaltia, mitjançant el reforç d'emocions positives.

Juntament amb la Fundació Enriqueta Villavecchia organitzaran del 18 al 20 d’octubre a Lloret de Mar  una  sortida de cap de setmana amb 25 nens i joves malalts de càncer o en fase de superació de la malaltia, acompanyats d’equip mèdic i voluntariat. L’objectiu d’aquesta trobada és millorar el seu estat emocional i fomentar espais de lleure i relació després d’un llarg període d’aïllament del seu entorn.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació  Barça, que té com a objectiu el reforç d'emocions positives dels nens i nenes amb malalties greus. Per dur a terme el projecte, la Fundació Barça treballa amb hospitals i entitats de referència pediàtrica.

“Un dels nostres valors és el treball en equip. Per això des de la Fundació Barça busquem col·laboracions amb entitats i empreses que ens permetin lluitar conjuntament contra  problemàtiques que afecten els infants. Aquesta col·laboració se suma a les moltes que hem establert des de fa 25 anys, quan va néixer la Fundació”.

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i la Fundació Barça

Representants de la Fundació Barça, Secretaria d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat de Catalunya, Alcalde de l’Ajuntament de Blanes i Fundació Climent Guitart, a l’acte de signatura del conveni, amb la presència dels Sr. Andrés Espinós i del Sr. Bonaventura Castellanos, Vice-president i secretari de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

(Imatge: German Parga)