Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Una activitat màgica: El Carter Reial

07 · Gener · 2019

La comitiva reial va recollir la carta pels Reis Mags fins uns 60 domicilis

El carter reial i els seus patges va visitar els domicilis dels nens i joves malalts de càncer i altres malalties greus que no poden assistir en persona a la Cavalcada. 

Durant 3 dies, es confeccionen diferents rutes per arribar al màxim de domicilis possible, repartits per l’àrea metropolitana de Barcelona. Fins i tot es van utilitzar les videotrucades per arribar a les poblacions més allunyades o a les cambres d'aïllament dels hospitals.

Aquest any vam comptar amb la col·laboració de Moventia que va proporcionar els vehicles per a desplaçar-se la comitiva i va oferir als seus empleats la possibilitat de participar en l'activitat com a conductors i Bóboli que va realitzar unes caixetes amb llaminadures que els carters i patges entregaven als nens.

Com cada any, l'equip de voluntariat va ajudar amb tots els preparatius de l'activitat i les aportacions d'empreses, entitats i persones amigues de la Fundació van ser de gran ajuda per poder fer arribar regals a totes les famílies visitades.

Un any més, ha sigut meravellós, moltes gràcies pel vostre suport!