Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Sant Jordi de rècord a la Fundació Villavecchia amb una recaptació total de 27.899€

28 · Abril · 2023

Gran acollida de la parada solidària que vam instal·lar el 23 d’abril al cor de Barcelona i del vídeo especial de Sant Jordi patrocinat per diverses empreses solidàries.

La paradeta solidària que vam instal·lar el 23 d’abril a la Rambla de Catalunya, cantonada amb Consell de Cent (Barcelona), va rebre milers de persones que van voler col·laborar amb la Fundació Villavecchia.

A la parada hi vam tenir roses i rosers naturals, roses de ganxet fetes a mà, punts de llibre especials de Sant Jordi, clauers, xapes i altres productes solidaris. També hi va haver pintacares per als més menuts d'11 a 14 h amb La Princesa de Trapo i la presència de Dídac Bautista, autor del llibre ‘La vida fantàstica’.

A més, aquest Sant Jordi hem llançat un vídeo especial, seguint la línia que vam engegar durant la pandèmia, durant la qual no vam poder posar parada física. Es tracta d’un vídeo, patrocinat per diverses empreses solidàries, que té com a emblema la rosa verda i els seus pètals. Sabies que la rosa verda és una flor poc freqüent i molt valuosa? A la Fundació Villavecchia acompanyem cada dia nens i nenes amb malalties poc freqüents que també són únics i valuosos.

Podeu veure un resum de la jornada en aquest reel d’Instagram.

Reiterem el nostre agraïment a tot l’equip de voluntariat que ens va donar suport, a les empreses i entitats col·laboradores i a totes les persones que es van acostar a col·laborar amb els programes de la Fundació. Especialment a La Princesa de Trapo, Álamo Consulting, Bmat Music Innovators, Grup Balsells, Balsells Zaragoza Gestió, Century 21 Bz Gestió, Cdm Barcelona, Dasler, Ferrer & Ojeda, Hostesa, Matías Gomá Tomás, Pierre Fabre, Serunion i Tecnotramit.