Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Rodes Màgiques, un projecte de lleure esportiu

21 · Maig · 2018

Dirigit a nens i joves amb mobilitat reduïda per a realitzar activitats en família

El passat dissabte es va fer la primera sessió del "Rodes Màgiques", una activitat de patinatge en línia per a nens i joves amb mobilitat reduïda i afectats per una malaltia que els limita la vida. La proposta d'oci esportiu, adaptada a aquests nens i joves, està pensada per realitzar-se en família i compta amb professors especialitzats.

Compartir moments familiars, connectar amb altres persones en situacions similars, viure l'emoció dels preparatius per passar un divertit dia a l'aire lliure i gaudir de la complicitat de la resta de vianants formen part d'aquesta experiència màgica.

El projecte va nèixer d'una família atesa per l'equip "Compta amb mi" de la Fundació. En Javi i la Sara fan sortides amb els seus fills en cadira de rodes i ben aviat van veure, que aquesta experiència tan positiva l'havien de compartir amb d'altres famílies en la mateixa situació. Ens van presentar el projecte, en el qual col·laboren dues voluntàries de la Fundació, i...vam començar a rodar tots junts!