Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Mitjans de comunicació

Nens malalts de càncer reben a casa el carter reial

03 · GENER · 2019

Falten 2 dies per a la cavalcada dels Reis Mags, i els carters reials tenen molta feina. Estan recollint totes les cartes que nens i nenes malalts no podran entregar-los en persona perquè o bé són a l'hospital o bé no poden sortir de casa.

TV3 acompanya el carter i el patge reial de la Fundació Enriqueta Villavecchia.

 

Núria Pardo: “Cada nen que li robem a la mort és una victòria”

14 · OCTUBRE · 2018

Entrevista a la Dra. Núria Pardo en el Diari ARA, qui explica la seva experiència durant més de 40 anys sent oncòloga pediàtrica. 

 

Les cures pal·liatives només arriben a la meitat dels nens que en necessiten

11 · OCTUBRE · 2018

Reportatge al Telenotícies de TV3 sobre les cures pal·liatives pediàtriques que atenen a l'infant i les famílies durant la malaltia i el dol.

 

 

"Quiero hablar de la muerte de mi hija".

19 · DESEMBRE · 2017

La Valentina va néixer amb una malaltia incurable. Els seus pares ens van permetre acompanyar-los en el terrible moment de dir adéu.

 

La Fundació Villavecchia a "Els Matins" de TV3

17 · DESEMBRE · 2015

La Grossa de Cap d'Any destina tots els seus beneficis a finalitats socials i van a parar a projectes presentats per les entitats. El passat 2015, una d'elles va ser la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que dóna suport a nens malalts de càncer i a les seves famílies.

 

 

La Fundació Villavecchia a "Els Matins" de TV3

03 · MARÇ · 2014

Reportatge al Telenotícies de TV3 sobre la tasca de la Fundació Enriqueta Villavecchia amb motiu de la celebració dels 25 anys de l'entitat.