Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

La Fundació Villavecchia, una de les entitats beneficiàries de la Gala Inocente Inocente 2021

07 · Abril · 2022

Un any més, la Fundació Villavecchia ha rebut un ajut de la Fundación Inocente Inocente, del fons recaptat a la Gala 2021, pel projecte Atenció integral a infants i joves malalts de càncer i a les seves famílies.

El passat 5 d’abril, va tenir lloc l’acte d’entrega d’ajuts que la Fundació Inocente Inocente otorga a entitats que lluiten contra el càncer infantil a Espanya, que van ser seleccionades en la Convocatòria de projectes assistencials de 2022. En aquesta edició, es van seleccionar 42 projectes als quals s’han destinat més d’1.100.000 d’euros en ajuts, recaptats durant la Gala Inocente 2021, celebrada el passat 28 de desembre.

Un any més, la Fundació Villavecchia ha estat una de les beneficiàries d’aquests ajuts pel projecte “Atenció integral a infants i joves malalts de càncer i a les seves famílies”.

L’acte, presentat per Juanma Iturriaga, Anne Igartiburu i Jacob Petrus, amb la col·laboració de Carolina Casado i Luis Piedrahita,  va comptar amb la presència de Jose Velasco, president de la Fundació Inocente, Inocente; María Eizaguirre, directora de Comunicació i Participació de RTVE; Miriam García, directora d’Entreteniment de RTVE; i Rodolfo Domínguez, director comercial de RTVE. La Gala també va comptar amb el director d’Acció Social i Voluntariat de la Fundación Telefónica, Carlos Palacios, i els representants de les entitats beneficiàries dels ajuts. 

Des de l’any 2007, la Fundació Inocente Inocente col·labora amb la Fundació Villavecchia, aportant recursos per seguir treballant en l’atenció integral als infants i joves malalts de càncer i en la millora de la seva qualitat de vida i de les seves famílies.