Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

La Fundació Villavecchia rep el premi Trifermed pel seu impacte social en l’àmbit de la salut

21 · Setembre · 2022

Els guanyadors són seleccionats per un grup de deu experts independents que reconeixen la passió de persones i organitzacions en la millora de l’atenció sanitària.

Els premis Trifermed, creats l’any 2015 pel Dr. Sergi-Xavier Trilla, reconeixen cada any les persones i organitzacions que cada matí es desperten pensant com poden millorar la qualitat de la salut en la nostra societat, persones que tenen “l'objectiu comú de crear un món millor”.

La 6a edició de la gala de lliurament dels Trifermed Awards s’ha celebrat el 20 de setembre a l’Auditori AXA de Barcelona i ha reunit més de 300 persones, entre les quals hi havia el patronat i l’equip tècnic de la Fundació Villavecchia, encapçalats per la seva presidenta, la Dra. Núria Pardo, i la seva gerent, Anna Varderi.

El primer guardonat a rebre el premi va ser la nostra Fundació, amb la presència a l’escenari de la Dra. Pardo, que va resumir la feina de la Fundació Villavecchia des de l’any 1989: “Hem acompanyat molts nens i nenes greument malalts, i hem procurat que tinguin no solament la millor assistència possible, sinó també la millor qualitat de vida durant totes les fases de la malaltia. Hem impulsat la creació de la Xarxa de suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques i hem ajudat a molts infants i a les seves famílies en tot el procés.”

Durant l’entrega del premi, es van projectar tres vídeos, un dels quals va ser la presentació del nostre programa de Cures Pal·liatives Pediàtriques “Compta amb mi”, que duem a terme en col·laboració amb els hospitals pediàtrics de referència a Catalunya. Durant la seva projecció, es va convidar els assistents a l’acte a encendre les llanternes dels seus mòbils en homenatge a la llum i la vida dels nens i nenes malalts que la Fundació ha acompanyat i que, malauradament, ens han deixat.

En aquesta edició, també van ser premiats la Fundació “La Caixa”, l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i el Dr. Josep Baselga, a títol pòstum. Les persones que van pujar a l’escenari van rebre una estatueta de bronze anomenada Eira, dissenyada per l’artista brasilera N. Silva, símbol de la solidaritat i la col·laboració per crear un millor futur de la salut. En paraules del Dr. Sergi Trilla, amb aquests premis, “les històries que estan destinades a canviar el món de la salut poden ser escoltades”.

► Si ens voleu ajudar a mantenir els nostres programes d'atenció als infants i les seves famílies, podeu aportar el vostre donatiu o fer-vos socis de la Fundació Villavecchia aquí.