Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

La Fundació Villavecchia porta el Pare Noel als hospitals en una acció coordinada amb els Bombers Solidaris

21 · Desembre · 2022

Per tercer any consecutiu, els Bombers Solidaris de Barcelona han ajudat el Pare Noel i s’han despenjat amb ell per saludar els pacients pediàtrics ingressats als hospitals Germans Trias (Badalona) i Sant Pau (Barcelona) i fer-los sentir la màgia del Nadal.

El Pare Noel va arribar volant fins al terrat de l’Hospital Germans Trias el dilluns 19 de desembre i, amb la col·laboració dels bombers i bomberes, va poder entregar obsequis (caramels i la Xocolata més dolça del Nadal) a través de les finestres de les habitacions. Els mitjans de comunicació no s’ho van voler perdre i molts van anar a enregistrar la visita. 

Al dia següent, el dimarts 20, el Pare Noel va arribar a l’Hospital de Sant Pau i, després de saludar pacients, famílies i personal sanitari des de l’exterior de l’edifici, va entrar a la planta de pediatria per entregar alguns regals als nens i nenes ingressats.

Amb l’organització d’aquesta iniciativa, la Fundació Villavecchia no només vol ajudar els nens i nenes malalts, i les seves famílies, a sentir-se més acompanyats en aquestes dates prèvies al Nadal, sinó que vol agrair a tot el personal sanitari la feina que han dut a terme al llarg de l’any al costat dels pacients pediàtrics.

La nostra Fundació organitza aquesta activitat des de l’any 2020 per fer arribar la màgia del Nadal als infants hospitalitzats. Han estat anys difícils en que les mesures per combatre la Covid-19 no han permès entrar a les habitacions dels hospitals, però l’habilitat dels Bombers per escalar han ajudat el Pare Noel a despenjar-se fins a les finestres on l’esperaven emocionats els nens i nenes. L’acció s’ha repetit aquest 2022 i es repetirà al 2023, vista la gran acollida que té any rere any.

Gràcies al Pare Noel per acceptar la nostra invitació i als Bombers Solidaris de Barcelona per ajudar-nos a portar la màgia del Nadal als hospitals!

BONES FESTES I BON ANY 2023!