Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

La Fundació Inocente Inocente celebra l’acte d’entrega de la gala de recaptació de 2020

14 · Abril · 2021

La Fundació Enriqueta Villavecchia, entre els 91 projectes seleccionats

La Fundación Inocente, Inocente  va celebrar el passat divendres 9 d’abril l’acte d’entrega d’ajudes a entitats que lluiten contra l’exclusió social de la infància a Espanya. La celebració va tenir lloc amb un grup reduît de persones a la seu de la Fundación Telefónica, a Madrid, i les entitats van poder seguir-lo des de casa en streaming.

En aquesta edició, s’ha fet entrega de més d’1.200.000 euros en ajudes a un total de 91 projectes assistencials, que han estat sel·leccionats a la convocatòria de projectes de 2021 i finançades gràcies a les donacions de la Gala Inocente 2020, que aquest any celebra el seu 25è aniversari.

Un any més, la Fundació Enriqueta Villavecchia està entre els projectes sel·leccionats i ha rebut una ajuda pel projecte “Atención social a familias con un hijo enfermo en situación de extrema vulnerabilidad”.  Des de l’any 2007, la Fundació Inocente Inocente col·labora amb la Fundació Villavecchia, i ens ajuda a seguir treballant per a aquests recursos de recolzament social, psicològic i educatiu.

Van presentar la gala els periodistes Juanma Iturriaga, Anne Igartiburu, Jacob Petrus i Carolina Casado, i va comptar amb les actuacions del Mago Yunke, David de María i Camela, així com també amb la col·laboració d’alguns presentadors històrics, con Míriam Díaz Aroca, Paula Vázquez o Juan y Medio.

La Fundación Inocente Inocente preté ajudar a tots els nens i nenes i les famílies que es troben en risc d’exclusió social, i que aquest any han vist agreujada la seva situació a causa de la pandèmia. 

La Directora de la Fundació Inocente Inocente, Cristina Fernández, va agrair especialment  la feina incansable i continuada del personal sanitari durant aquest any, i el seu recolzament als infants i joves i les seves famílies.

La Directora de programes d’entreteniment de TVE, Toñi Prieto, va remarcar que tot i que la Covid-19 ha tingut poca incidència d’afectació a nivell de casos entre la infància, sí que ho han fet les conseqüències de la pandèmia, posant més en risc d’exclusió social a molts nens i nenes i les seves famílies.

Van parlar també la Directora General de la Fundació Telefónica, Carmen Morenés, i algunes de les entitats a les quals es van destinar les ajudes. La Directora General de la Fundación Balia per a la infància, Teresa Rodríguez Hervás, va pronunciar unes paraules d’agraïment per a totes les entitats.

 

Podeu consultar la llista sencera de les entitats aquí:

https://www.fundacioninocente.org/noticias/la-fundacion-inocente-inocente-hace-entrega-de-la-recaudacion-de-la-gala-2020-137

 

La recaptació es porta a terme a través de les donacions dels socis de la Fundació i també a través de les donacions que es fan telefònicament durant la gala. La Fundación Telefónica col·labora des de fa més de 15 anys amb la Fundació Inocente Inocente, a través de la participació de 350 voluntaris que fan de ‘teleoperadors solidaris’.

Moltíssimes gràcies per la vostra ajuda, un any més!