Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Jornada d'atenció multidisciplinària

22 · Gener · 2018

La Fundació va participar a la jornada presentant una experiència

El passat divendres es va celebrar una jornada sobre Atenció multidisciplinària organitzada pel Cercle de Salut i la Societat Catalana de Gestió Sanitària. El propòsit de la jornada era mostrar com les experiències de relació multidisciplinàries són una realitat per donar una millor resposta a les necessitats de les persones, i debatre com elements propis del model sanitari actual (la orientació a resultats, l’autonomia de gestió, la diversitat de la provisió o el treball en xarxa) afavoreixen que aquests equips sorgeixin de forma innovadora i tinguin una implantació efectiva.

La Dra. Núria Pardo, presidenta de la Fundació va participar en aquesta jornada presentant el projecte “Compta amb mi – Equip de Suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques”, on treballen en coordinació diferents perfils professionals a través dels tres eixos: atenció psicosocial, atenció mèdica i d’infermeria i gestió del voluntariat que ofereix acompanyament.

“Compta amb mi – Equip de Suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques” va ser una de les experiències premiades amb un accèssit entre les més de 80 presentades.