Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Comunicat suspensió activitats grupals

06 · Març · 2020

Amb motiu de les recomanacions de les autoritats sanitàries en referència al coronavirus

La Fundació treballa des de fa més de 31 anys oferint suport a nens i joves amb càncer o altres malalties greus de llarga durada i des dels inicis, estem compromesos amb el benestar d’aquests nens, i el de les seves famílies.

Amb motiu de les recomanacions de les autoritats sanitàries i en vista de les recents notícies en referència al coronavirus (COVID-19) la Fundació ha decidit, fins a nou avís, suspendre totes les activitats grupals que impliquin la participació de nens i joves.

Tenint en compte que els nens i joves que participen en aquestes activitats, majoritàriament, estan inmunodeprimits, considerem necessari extremar les precaucions i hem pres aquesta difícil decisió, amb el suport dels hospitals i de les entitats amb les que treballem en coordinació. 

Les activitats afectades, a 5 de març de 2020, són:

 

- Cap de setmana d’esport adaptat a Lloret, del 6 al 8 de març (en col·laboració amb Fundació Barça i Fundació Climent Guitart)

- Setmana a la neu a Andorra, del 22 al 28 de març (en col·laboració amb Grand Valira Social)

- Els campaments de Barretstown i Dynamo previstos per l’estiu, es valoraran conjuntament amb les entitats organitzadores en les pròximes setmanes.

Lamentem profundament prendre aquesta decisió, però considerem que hem d’optar per la màxima prudència, vetllant així per la salut de totes les persones implicades en aquestes activitats, especialment la dels nens i joves als que atenem.

Moltes gràcies per la comprensió