Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Com fer la manualitat del "Ja t'ho faràs"

03 · Novembre · 2018

El programa de TV3 proposa una manualitat solidària amb els infants malalts

El programa de TV3 "Ja t'ho faràs" torna a col·laborar amb la Fundació proposant una manualitat solidària. L'any anterior en Rafel Vives ens va ensenyar a fer uns estels de Nadal molt especials i en aquesta ocasió, ens proposa fer unes boniques casetes i arbres de Nadal.

Aquesta manualitat es podrà trobar a la Fira Solidària de Nadal, i també decoraran els hospitals i els domicilis dels nens i nenes que atenem.

Necessitem la teva col·laboració, ens ajudes?

En el programa emès el dissabte 3 de novembre podeu trobar el tutorial on explica com fer-les, o bé mirant el vídeo que teniu a continuació.

Per descarregar-vos les plantilles:

Caseta model 1

Caseta model 2

Arbre de Nadal

Decora la teva manualitat i fes-la arribar a la Fundació (per correu postal o entrega en mà dins l'horari d'atenció) abans del 23 de novembre. Recorda incloure el teu nom, edat i lloc de procedència.

*Pots fer-la arribar sense muntar i l'equip de voluntariat de la Fundació ens donarà un cop de mà amb el muntatge.

Moltes gràcies a tot l'equip del "Ja t'ho faràs", i tots i totes els que ens ajudareu a decorar el Nadal amb boniques decoracions solidàries!