Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

A l’estiu, seguim al costat dels infants malalts i les seves famílies

27 · Juliol · 2022

Molts de vosaltres marxeu, o heu marxat, de vacances. Fer-ho és molt necessari i saludable. Però moltes famílies no podran tenir un estiu “normal”, i l’equip de la Fundació Villavecchia continuarà fent-los costat.

Entre aquestes famílies, hi ha les que han hagut de fugir d’Ucraïna per culpa de la guerra. Malgrat que cada cop se’n parla menys als mitjans, els atacs continuen i nosaltres mantenim el dispositiu d’acollida de diversos nens i nenes amb càncer i les seves mares i germans. En podeu saber més al Diari d’una Acollida.

A l’agost, el nostre equip de cures pal·liatives continua acompanyant les famílies incloses en el programa ‘Compta amb mi’, amb fills que pateixen malalties greus que els limiten la vida. Es podria dir que els pares d’aquests nens i nenes no fan mai vacances, perquè el seu rol de cuidadors es manté les 24 hores.

I als hospitals, el nostre equip de Treball Social continua atenent les famílies dels infants i joves que acaben de ser diagnosticats de càncer o que han de seguir el seu tractament a l’estiu i que, malauradament, no podran gaudir d’unes merescudes vacances.

A més, els nostres voluntaris continuen acompanyant els pacients que més ho necessiten, tant a l’hospital com a domicili, oferint un respir a les famílies.

I tots els que pugueu gaudir d’una escapada a la platja o a la muntanya, recordeu que seguim connectats a través de les xarxes socials, on us anirem presentant persones i iniciatives vinculades a la Fundació Villavecchia.

► Segueix-nos a Instagram, Facebook Twitter i subscriu-te al nostre butlletí mensual.