Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Premiats a "Tu proyecto, nuestro proyecto" d'Honda

27 · Febrer · 2017

La Fundació ha sigut la guanyadora de la 5a edició dels premis organitzats per Honda

Honda, conegut fabricant d'automòbils, va posar en marxa una nova edició de "Tu proyecto, nuestro proyecto", per col·laborar a fer realitat una iniciativa relacionada amb la millora de la qualitat de vida i el futur dels nens i nenes.

Els més de 35 projectes, presentats per clients d'Honda, passaven per una fase de votació prèvia i dels 10 amb més suport, un jurat n'escollia un que seria el premiat.

En aquesta 5a edició, el projecte de "Compta amb mi - Equip de Suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques" de la Fundació Enriqueta Villavecchia, presentat per la Marta Figueras, ha resultat guanyador. El premi conseguit permetrà seguir oferint atenció als nens/es i joves afectats per malalties que limiten la seva vida, així com suport a les seves famílies.

Pots conèixer més de la 5a edició de "Tu proyecto, nuestro proyecto" d'Honda i del projecte de "Cures Pal·liatives Pediàtriques"