Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Sortida de famílies a Cardona

19 · Setembre · 2017

Un grup de dotze nens i joves, i les seves famílies van gaudir d'un cap de setmana rural.

El passat cap de setmana vam celebrar per 5è any consecutiu la sortida per a nens i joves, i les seves famílies. Vam gaudir d'excursions a l'aire lliure, piscina, noche de cine, juegos, talleres y muchísimas más actividades en el Vilar Rural de Cardona. Va ser un cap de setmana molt agradable on les famílies van poder desconectar del seu dia a dia i compartir les seves experiències amb famílies que estan passant per moment igualment díficils.

Com a la resta de programes, la Fundació treballa en coordinació amb els hospitals de referència i tot i que en la resta d'activitats que organitzem hi participen nens de tots aquests hospitals, en el cas de la sortida de famílies cada any són d'un hospital diferent. Aquest any, era el torn de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Corporació Sanitària Parc Taulí - Hospital de Sabadell. Les dotze famílies van estar acompanyades en tot moment per voluntaris i equip tècnic de la Fundació.

El diagnòstic d'una malaltia greu com és el càncer suposa una prova molt dura per el nen o jove afectat, i també per tot el seu entorn. Per això, la Fundació situa a la família com a centre d'atenció en els seus programes i és una de les línies prioritàries de treball.