Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Honda entrega el premi a la Fundació

05 · Maig · 2017

L'acte d'entrega de "Tu proyecto, nuestro proyecto" es va celebrar dijous 3 de maig.

L'acte, que va tenir lloc a la seu de la Fundació Enriqueta Villavecchia, va comptar, entre d’altres, amb la presència de Marc Serruya, president de Honda Motor Europe España i Portugal, del Dr. Xavier Mir, membre del jurat d’aquesta edició dels premis, així com del cap de servei de pediatria de l’Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, Dr. Eduard Carreras.

També hi era present la padrina del projecte, Marta Figueras, i Antonio Sanchís, gerent de Ibertecno, així com una representació del patronat de la Fundació encapçalada per la seva presidenta, Dra. Núria Pardo, i una representació de l’equip “Compta amb mi”.

La Fundació ha estat l'entitat premiada en aquesta cinquena edició amb una dotació de 25.000 € per al projecte "Compta amb mi" que, mitjançant la creació d’un Equip de Suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques, dóna atenció als nens i joves que pateixen malalties que limiten la seva vida, així com suport a les seves famílies.

Llegir també la notícia a la web d'Honda.