Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Campanya "No siguis cacauet"

28 · Juliol · 2017

Ecoceutics i FECEC posen en marxa una campanya de prevenció del càncer de pell

El grup de farmàcies Ecoceutics amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), a la qual pertany la nostra Fundació, ha llançat la campanya "No siguis cacauet" que té per objectiu sensibilitzar la població dels danys solars a la pell i fomentar la prevenció del càncer de pell i la protecció solar. Des de la nostra Fundació, també es fa difusió d'aquesta campanya i es recomana protegir-se bé del sol per evitar-ne l’exposició excessiva, sobretot durant la infantesa i l’adolescència.

Una vuitantena de farmàcies de tot Catalunya participen en aquesta campanya que ofereix un diagnòstic de pell a tots els clients perquè puguin veure si tenen o no taques solars. Un cop fet el diagnòstic, cada farmàcia entrega una fitxa indicant on té els danys solars, quin fotoprotector necessita i quina textura és òptima pel seu tipus de pell. Aquesta campanya es desenvolupa al llarg de tot aquest estiu.

Cal recordar que el càncer de pell és el més freqüent a Espanya, encara que té bones perspectives de curació si es detecta de manera precoç, per contra el pronòstic es torna molt dolent i per això les farmàcies tenen una gran responsabilitat, al ser el primer punt d’accés dels ciutadans.