Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Audax Energía col·labora amb la Fundació

30 · Març · 2017

Els empleats l'han escollit a la "Campanya Solidària 2017" que organitza l'empresa.

Audax Energía ha organitzat la “Campanya Solidaria 2017” entre els seus empleats per a que fossin ells qui presentin i votin les candidatures de les dues noves entitats guanyadores. La Fundació, amb un 56% dels vots, ha sigut seleccionada entre més de 20 organitzacions sense ànim de lucre. Ambdues organitzacions escollides estan molt compromeses amb l'atenció a malalts i la investigació mèdica. 

Gràcies al suport de la "Campanya Solidaria 2017" d'Audax Energía podrem renovar el mobiliari i roba de casa de 3 pisos d'acollida que la Fundació destina a allotjar famílies desplaçades amb motiu del tractament del seu fill/a. A més de la subvenció, Audax Energía realitzarà difusió de les activitats de la Fundació a través de les xarxes socials i promourà el voluntariat entre els empleats de la companyia per així seguir ajudant a la Fundació.

Moltes gràcies a Audax Energía i als seus empleats per la seva gran iniciativa que ens permet seguir ajudant als nens i joves, i a les seves famílies.