Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Suport a la investigació i a la formació

La investigació i la formació per a metges són les eines fonamentals per avançar en la lluita contra el càncer infantil

Som conscients que en aquests últims anys, han estat molts els avenços mèdics i científics en el camp de l'oncologia i la hematologia pediàtrica, que han contribuït a millorar la qualitat de vida dels nens en tractament i a augmentar significativament els índexs de curació i supervivència.

Per això, la Fundació aposta per seguir impulsant avenços i ajudar en el finançament de la formació de metges en oncologia i hematologia pediàtriques, i en el manteniment de recursos importants.

La Fundació subvenciona, des de l'any 1997, el Registre Espanyol de Tumors Infantils (RETI-SEHOP), que té la seu a la Universitat de València. Aquest registre manté contacte i intercanvia informació amb registres internacionals, i registra tots els tumors infantils que són diagnosticats a Espanya anualment.

Cada any s’atorguen beques de formació per a metges que vulguin especialitzar-se en l’àmbit de l’oncologia i la hematologia infantil, a proposta dels caps de servei dels diferents hospitals. Des de la seva creació, la Fundació ha atorgat un total de 41 beques en el camp de la oncologia i la hematologia pediátrica.

També s’han realitzat aportacions econòmiques al Registre del Grup Espanyol de Trasplantament de Medul·la Òssia de Nens (GETMON).