Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Torneig de Golf de la Fundació Port Aventura

14 · Novembre · 2016

La Fundació ha sigut una de les entitats beneficiàries del 2n Torneig de Golf Solidari organitzat per la Fundació Port Aventura.

El passat dissabte 12 de novembre, al camp Hills de Lumine Golf Club, es va celebrar la segona edició del Torneig de Golf Solidari de la Fundació Port Aventura.

Un any més, l'esdeveniment va ser un èxit i es van esgotar tots els Green-fees con la participació de jugadors de tots els sectors, entitats públiques i persones particulars.

La recaptació de 20.160€ es va repartir a parts iguals entre la Fundació Bonanit, que ajuda a persones sense sostre a Tarragona i la Fundació Enriqueta Villavecchia, dedicada a millorar la qualitat de vida dels nens i joves amb càncer, i les seves famílies.

Moltes gràcies a tots els participants, a la Fundació Port Aventura i als diferents sponsors: El Corte Inglés, Hotelextras, Goldcar i a l'Obra Social "la Caixa", sense els quals aquest esdeveniment no seria possible.