Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Sopar Solidari al RCTB - 1899

25 · Abril · 2017

Es va celebrar coincidint amb el Barcelona Open Banc Sabadell - 65è Trofeo Conde de Godó.

El passat 22 d’abril, coincidint amb l’ inici del Barcelona Open Banc Sabadell – 65è Trofeo Conde de Godó, la Fundació va organitzar un Sopar Solidari, gràcies a la col·laboració del Reial Club de Tenis de Barcelona - 1899, que va cedir les instal·lacions del Village del torneig per a la celebració.

L’acte va comptar amb el suport d’empreses col·laboradores (Fundació DAMM, Torres, Codorniu, Lindt i Dekopalace) i d’altres que varen participar com empreses solidàries (Áltima, Engel & Völkers Barcelona, Meroil, i Moventia). Va ser conduït pel periodista esportiu Pere Escobar i va finalitzar amb l’actuació musical de Sara Terraza i Aleix Cancell.

Els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament al projecte “Compta amb mi” que, mitjançant la creació d’un Equip de Suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques, dóna atenció als nens i joves que pateixen malalties que limiten la seva vida, així com suport a les seves famílies.

Gràcies a la possibilitat que ens va donar el Reial Club de Tennis Barcelona, vàrem gaudir d’una nit molt especial en companyia d'amics i col·laboradors. Moltes gràcies a tots!