Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Presentació de la Keta a la botiga Lovely Kids

17 · Novembre · 2016

La Keta, la nina solidària amb els nens i joves malalts de càncer o d'altres malalties greus, es va presentar ahir a la botiga Lovely Kids.

Dimecres 16 de novembre es va celebrar la presentació de la Keta a la botiga Lovely Kids de Travessera de Gràcia. La nina solidària amb els nens i joves malalts de càncer i d'altres malalties greus ja està a moltes cases!

Va ser una tarda molt especial que vam compartir amb amics, col·laboradors, voluntaris i famílies de la Fundació, així com clients de la tenda Lovely Kids que es van acostar a conèixer la Keta.

Recordeu que la nina es pot comprar a la 6a Fira Solidària de Nadal de la Fundació, a les botigues Lovely Kids o online contactando con la Fundación.

Moltes gràcies a Lovely Kids per totes les facilitats i els detalls que van fer que la presentació fos un èxit i també a tots els que ens vau acompanyar!

Coneix més de la Keta i la seva història