Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès

15 · Juny · 2017

La 12a Nit Solidària del Rotary Club es va dedicar a la Fundació.

El Rotary Club de Vilafranca del Penedès va organitzar el passat divendres 2 de juny la 12ª edició de la Nit Solidària a benefici del projecte "Compta amb mi", l'equip de suport en Cures Pal·liatives Pediàtriques que la Fundació Enriqueta Villavecchia va posar en marxa a principis del 2016.

L’esdeveniment solidari es va realitzar al Casal Societat La Principal i va acollir a 430 persones del món empresarial, institucional i de la societat civil, que van gaudir d’un sopar amenitzat per l’actuació de l’actor i còmic Toni Albà, i on tambè va participar la periodista Mari Pau Huguet.

Així mateix, durant els darrers mesos, diversos clubs i equips esportius vinculats a la ciutat han organitzat activitats i tornejos amb participants d’arreu de Catalunya per a contribuir a la recollida de fons.

El president del Rotary Club, Max Miret, va destacar l’edició 2017 per ser una de les més importants en nombre d’assistents i entitats i empreses col·laboradores.

Durant el sopar, es va fer l’entrega a la Fundació d’una obra d’art realitzada pels alumnes de l’escola l’Arsenal de Vilafranca del Penedès.

Des de la Fundació Enriqueta Villavecchia, estem molt agraïts al Rotary Club i a tots els seus membres, com a tots los participantes, assistents, col·laboradors i molta més gent implicada que amb la seva iniciativa, ens ajuden a seguir endavant amb un projecte tan necessari.