Fem servir cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant accepta la seva instal·lació i ús.

Avís legal

  • Denominació social: Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia
  • Direcció: Sant Antoni Maria Claret, 167. Pavelló Santa Victoria. 08025. BARCELONA
  • Telèfon de contacte 93 435 30 24
  • Correu electrònic fundacio@fevillavecchia.es 
  • Número d'identificació fiscal (NIF): G-58644865
  • Inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya amb número 448 (28/07/1989) 

1.- Política de Privadesa

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia centralitza la seva atenció en la prestació assistencial efectiva als seus usuaris i el respecte a la privacitat de les seves dades de caràcter personal. Per aquest motiu, informem a tots els usuaris que qualsevol dada que puguin facilitar a partir de la present website i el seus formularis seran respectades d’acord a les disposicions de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) així com el seu reglament de desenvolupament.

Quan l’usuari faciliti dades a partir dels mitjans posats a la seva disposició per la present website, consent de manera expressa i inequívocament que aquestes seran incorporades als fitxers automatitzats dels que la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia n’és el Responsable del fitxer. S’informa als usuaris que les seves dades únicament seran cedides en aquells supòsits permesos per l’article 11 de la LOPD.

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia ha adoptat les mesures de seguretat d’indole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat e integritat de les dades, així com per evitar la pèrdua, tractament o accés no autoritzat conforme la legislació vigent en matèria de protecció de dades segons l’estat de la tecnologia i la natura de les dades emmagatzemades.

Aquest consentiment pot ser revocat i per això els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la LOPD dirigint una comunicació per escrit a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, al Carrer Sant Antoni Mª. Claret nº 167, Pavelló 24, Sta. Victòria, 1ª planta, c.p. 08025 de Barcelona, incloent fotocopia del seu DNI o un altre document d’identificació similar.

Als efectes de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s'informa a l'usuari que el titular del website és la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, amb domicili social al carrer Sant Antoni Mª. Claret nº 167, Pavelló 24, Sta. Victòria, 1ª planta, c.p. 08025 de Barcelona; proveïda de C.I.F. núm. G-58644865 i amb adreça electrònica www.fevillavecchia.es i correu electrònic fundacio@fevillavecchia.es

2.- Avís Legal

Als efectes de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s'informa a l'usuari que el titular del website és la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, amb domicili social al carrer Sant Antoni Mª. Claret nº 167, Pavelló 24, Sta. Victòria, 1ª planta, c.p. 08025 de Barcelona; proveïda de C.I.F. núm. G-58644865 i amb adreça electrònica www.fevillavecchia.es i correu electrònic fundacio@fevillavecchia.es. Es troba inscrita en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya, núm. 488 (28.07.89).